Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cody Rhodes

2013.08.26

 Név: Cody Rhodes

Magasság: 185 cm
Súlya: 99 kg
Származási hely: Charlotte – North Carolinarhodes6.jpgSpeciális mozdulata: CoDDT, Cross Rhodes
Főbb eredményei: World Tag Team Champion, Unified Tag Team Champion, WWE Tag Team Champion
 

Cody Garrett Runnels néven született 1985. június 30-án Marietta-ban (Georgia állam). Apja a Hírességek Csarnokába is beválasztott Dusty Rhodes. Féltestvére a szintén pankrátor Dustin Rhodes. A középiskolában versenyszerűen birkózott, és egyszer sem vesztett.

Profi karrierje az Ohio Valley Wrestling-nél kezdődött. 2006-ban Shawn Spears oldalán csapat bajnok volt, amit kétszer is meg tudott csinálni. 2007. februárjában szólóban is sikeresen szerepel, mivel megszerzi a OVW Nehézsúlyú övet Paul Burchill legyőzésével. A címet már másnap elveszti. Régebbi partnerét legyőzve Television Champion is volt egy hétig.

2007-től tagja a WWE-nek, azon is belül a RAW műsorának. Első felbukkanása a színfalak mögött történt, amikor apjával együtt balhéba keveredett Randy Orton-nal. Nézeteltérésüket július 9-én rendezték le a ringben, ahol Cody alulmaradt.
Később viszályba kerül Hardcore Holly-val, aki jó párszor legyőzi. Bár folyamatosan veszt, Holly-ban mégis tiszteletet kelt, és csapatot alkotnak. A RAW 15. születésnapi adásában legyőzik a Lance Cade – Trevor Murdoch párost, és World Tag Team Bajnokok lesznek. Néhány sikeres címvédés után a Night of Champions-ön Cody rátámad Holly-ra, és Ted DiBiase-val összeállva ismét csapat bajnok lesz. Egy hétre elvesztik a címeket John Cena és Batista ellenében, de a visszavágón újra bajnokok lesznek.
Az öveket CM Punk és Kofi Kingston szerzi meg egy októberi RAW műsorban.
Randy Orton nézeteltérésbe keveredik DiBiase-val, és kivonja a forgalomból. Nemsokkal ezután megalakítja a "The Legacy" (Az Örökség) nevű csapatot, melynek Rhodes is tagja lesz Manu-val és Sim Snuka-val együtt.
Később Snuka-nak és Manu-nak is el kell hagyniuk a Legacy-t, viszont a visszatérő Ted DiBiase behódol Orton-nak, és hárman alkotják tovább a csoportosulást.
Ted és Cody 2009. közepétől nagy viszályba keveredik az újra alakult DX-el, majd az egész Legacy célpontjába Kofi Kingston kerül.

2010. márciusára feloszlik a Legacy, Cody pedig átkerül a SmackDown-hoz.
Az NXT második évadában Husky Harris mentoraként láthatjuk.
Egy internetes szavazáson a WWE dívái őt választják meg a legjóképűbb pankrátornak, és emiatt Cody úgy határoz, hogy innentől kezdve felveszi a "Dashing" (Ragyogó) becenevet.
Szeptemberben csapatot alkot Drew McIntyre-rel, és a Night of Champions gáláján WWE Tag Team Bajnokok lesznek.


 

Szabadidejében imád számítógépes játékokkal játszani, és nagy képregény rajongó.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.