Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


R-Truth

2013.09.16

 Név: R-Truth
Magasság: 188 cm
Súlya: 103 kg
Származási hely: Charlotte, North Carolinartruth_kep.jpgSpeciális mozdulata: Corkscrew scissors kick
Főbb eredményei: WWE U.S. Champion, NWA World Heavyweight Champion, NWA World Tag Team Champion, Hardcore Champion 

Ron Killings néven született 1972. január 19-én Atlanta-ban. A családja nagyon szegényes körülmények között élt, senkinek nem volt munkája. Ron apja elhatározta, hogy marihuánával fognak kereskedni. Azon kívül, hogy Killings segített apjának az „üzletben”, nagyon érdekelte a zene világa, imádta a hip-hop zenét és a breaket. A középiskolában footballozott, és ösztöndíjat is kapott egy egyetemre, de ő a zenét választotta. 16 évesen rapper lett az Ice Production égisze alatt. Ahhoz, hogy meglóduljon a szekér, drogkereskedelembe kezdett. 3 év alatt megkereste azt a pénzt, ami első albumának a kiadásához kellett. Az egyik haverja azonban beköpte a rendőrségen, és 13 hónap börtönbüntetést kapott. Amikor kiszabadult, a sors összehozta Jackie Crockett-el, aki a National Wrestling Alliance nevű szervezet tulajdonosa volt. Felajánlotta Ron-nak, hogy legyen profi pankrátor, de ő inkább a zenét választotta. 2 éven át próbálkozott a zenei karrierrel. Miután nem járt sikerrel, felkereste Crockett-et, és pankrátornak állt.

1997-ben tűnt fel először a Pro Wrestling Federation-nél mint menedzser. Később az NWA-hez került, ahol K-Krush néven lépett fel.

1999-ben két évre leszerződik a Memphis Championship Wrestling-hez, ami az akkori WWF egyik kisebb szervezete volt.

2000. november 13-án debütál a RAW műsorában, mint Road Dogg partnere. A sérült Billy Gunn-t helyettesítette K-Kwik néven. Kis időre az újjá alakult D-Generation X formációhoz is bekerül.
2001. januárjában legyőzi a hardcore bajnok Raven-t, de még aznap este bukja az övet Crash Holly ellen. Egy hónappal később ugyanez a forgatókönyv még egyszer megtörténik.

2002-ben kis kitérőt tesz az Xtreme Pro Wrestling-nél, majd leszerződik a TNA-hez K-Krush néven. Később azt hangoztatta az interjúiban, hogy a szervezetnél elítélik őt a bőrszíne miatt, és ő ezzel csak az igazat mondja. Innentől kezdve a Ron „R-Truth” Killings nevet használja.
Legyőzi Ken Shamrock-ot, és NWA Nehézsúlyú Világbajnok lesz. Ő az első színesbőrű, akinek ez sikerül. Az övet Jeff Jarrett szedi el.
Konnan és B.G. James társaként megalakul a „3 Live Kru” formáció, és mindhárman csapat bajnokok lesznek.
Egy four-way meccsen másodjára is sikeresen megszerzi a nehézsúlyú bajnoki övet, amit később ismét Jeff Jarrett kaparint meg.
2006-ban kiválik a „3 Live Kru” csapatból, és Adam „Pacman” Jones partnereként újra World Tag Team Bajnok lesz.

2008. júliusától újra a WWE-hez kerül, most már mint „R-Truth”. Bejövetelekor mindig a közönségen keresztül érkezik, a „What’s Up” című számra. A szervezet úgy kezeli Killings-et, mintha meg sem történt volna a hardcore bajnokos időszaka.
2009. őszén viszályba kerül az újonc Drew McIntyre-rel, majd CM Punkkal.
2010. elején John Morrison-nal próbálják elhódítani az Egyesített Csapatbajnoki Öveket, de nem járnak sikerrel.
Az ECW megszünésével egy új műsor veszi kezdetét WWE NXT néven, ahol feltörekvő pankrátorokat segítenek az öreg rókák. R-Truth pártfogoltja David Otunga lesz.
Április végén átkerül a RAW-hoz, ahol egy hónappal később legyőzi The Mizt, és U.S. Bajnok lesz. Pár héttel később Miz visszaszerzi az övet az egyik RAW-ban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.